Rejmyre Elektriska Bo Ekholm

Östergötlands län

Information

590904-XXXX är organisationsnummer för bolaget Rejmyre Elektriska Bo Ekholm. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rejmyre Elektriska Bo Ekholm är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Finspång som är den kommunen som Rejmyre Elektriska Bo Ekholm finns i.

Rejmyre Elektriska Bo Ekholm har varit registrerat sedan 1989-04-21 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Rejmyre Elektriska Bo Ekholm så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Rejmyre Elektriska Bo Ekholm är och det finns flera bolag i Finspång som också är .

Firmatecknare för Rejmyre Elektriska Bo Ekholm är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rejmyre Elektriska Bo Ekholm så kan ni göra det på telefon genom 011-87397 eller genom brev på följande adress:

Idka elinstallationsrörelse och handel.

Det finns olika personer som har en koppling med Rejmyre Elektriska Bo Ekholm och det är Ekholm, Bo Gunnar som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,