Greves Café i Finspång

Östergötlands län

Information

580727-XXXX är organisationsnummer för bolaget Greves Café i Finspång. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Greves Café i Finspång är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Finspång som är den kommunen som Greves Café i Finspång finns i.

Greves Café i Finspång har varit registrerat sedan 2004-11-10 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Greves Café i Finspång så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Greves Café i Finspång är och det finns flera bolag i Finspång som också är .

Firmatecknare för Greves Café i Finspång är följande:

Vill ni komma i kontakt med Greves Café i Finspång så kan ni göra det på telefon genom 070-6680568 eller genom brev på följande adress:

Café.

Det finns olika personer som har en koppling med Greves Café i Finspång och det är Greve, Fritz Roger Johan som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,