ErgoStyling i Finspång

Östergötlands län

Information

580718-XXXX är organisationsnummer för företaget ErgoStyling i Finspång. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ErgoStyling i Finspång är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Finspång som är den kommunen som ErgoStyling i Finspång finns i.

ErgoStyling i Finspång har varit registrerat sedan 2007-09-14 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-08-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för ErgoStyling i Finspång så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-08-23.

ErgoStyling i Finspång är och det finns flera bolag i Finspång som också är .

Firmatecknare för ErgoStyling i Finspång är följande:

Vill ni komma i kontakt med ErgoStyling i Finspång så kan ni göra det på telefon genom 0122-16992 eller genom brev på följande adress:

Rådgivning inom ergonomi och inredning mot företag och privatpersoner.

Det finns olika personer som har en koppling med ErgoStyling i Finspång och det är Sidenvall, Eveline Maria som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,