R.J. Svets & maskinservice

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Finspång och R.J. Svets & maskinservice är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och R.J. Svets & maskinservice är ett av dem. Statusen för R.J. Svets & maskinservice är att Bolaget är aktivt.

R.J. Svets & maskinservice är ett Enskild firma och skapades 1982-04-16. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Finspång där bolaget finns i jobbar för att bolag som R.J. Svets & maskinservice ska trivas.

R.J. Svets & maskinservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Finspång så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Svets och smide, reparationer, entreprenadmaskiner, industri- maskiner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att R.J. Svets & maskinservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1982-01-01.

Idag är R.J. Svets & maskinservice och det finns flera bolag som är det idag i Finspång.

Vill man komma i kontakt med R.J. Svets & maskinservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0122-13552.

.

De som är på något sätt har med R.J. Svets & maskinservice är Johansson, Roger Karl Detti som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

R.J. Svets & maskinservice har 580219-XXXX som sitt organisationsnummer.