Wallin's service och montering

Östergötlands län

Information

580201-XXXX är organisationsnummer för företaget Wallin's service och montering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wallin's service och montering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Finspång som är den kommunen som Wallin's service och montering finns i.

Wallin's service och montering har varit registrerat sedan 2005-03-02 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wallin's service och montering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-31.

Wallin's service och montering är och det finns flera bolag i Finspång som också är .

Firmatecknare för Wallin's service och montering är följande:

Vill ni komma i kontakt med Wallin's service och montering så kan ni göra det på telefon genom 0122-85605 eller genom brev på följande adress:

Trä och metallarbeten, båtbranschen och VVs

Det finns olika personer som har en koppling med Wallin's service och montering och det är Wallin, Lars Eje Conny som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,