Ima-miljö Maj-Britt Baron Magnusson

Östergötlands län

Information

570411-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ima-miljö Maj-Britt Baron Magnusson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ima-miljö Maj-Britt Baron Magnusson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Finspång som är den kommunen som Ima-miljö Maj-Britt Baron Magnusson finns i.

Ima-miljö Maj-Britt Baron Magnusson har varit registrerat sedan 1999-04-09 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ima-miljö Maj-Britt Baron Magnusson så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ima-miljö Maj-Britt Baron Magnusson är och det finns flera bolag i Finspång som också är .

Firmatecknare för Ima-miljö Maj-Britt Baron Magnusson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ima-miljö Maj-Britt Baron Magnusson så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Miljökonsult. Införa miljöledningssystem på mindre och medelstora företag.Miljödiplomera anpassa restauranger och hotell. Ge miljöutbildning i olika sammanhang.

Det finns olika personer som har en koppling med Ima-miljö Maj-Britt Baron Magnusson och det är Baron Magnusson, Maj-Britt som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,