Kenneth Sundin Konsult

Östergötlands län

Information

Kenneth Sundin Konsult är en verksamhet som finns i Finspång. I Kenneth Sundin Konsult finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sundin, Alf Kenneth som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kenneth Sundin Konsult så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kenneth Sundin Konsult på telefon 0122-83719.

Att för kunders räkning tillhandahålla: rådgivning och-eller utbildning i dataprogram, rådgivning och-eller utbildning i nätverk, systemering och programmering för att anpassa kundens applikationer för tex internet.

Idag är Kenneth Sundin Konsult av bolagstypen Enskild firma.

Kenneth Sundin Konsult är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Finspång arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kenneth Sundin Konsult innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Kenneth Sundin Konsult är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kenneth Sundin Konsult så är det följande:

Kenneth Sundin Konsult har 560423-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.