KL Bro AB

Östergötlands län

Information

KL Bro AB är ett av många verksamheter som finns i Finspång. Det är nämligen den kommunen som KL Bro AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

KL Bro AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2009-01-03.

KL Bro AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2008-08-22. Men sedan 2009-01-03 så har KL Bro AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Verkstadsg. 7, 733 38, Sala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KL Bro AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0224-57570.

Finspång arbetar för att verksamheter som KL Bro AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för KL Bro AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att äga och förvalta fast och lös egendom samt driva fabriks- och handelsrörelse med inneslutningar för skydd av teknisk elektronisk utrustning och även annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för KL Bro AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till KL Bro AB och det är följande personer, Skoglund, Bernt Olov som är född 1956 och har titeln Extern VD, Sandberg, Per Anders Hjalmar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Almrot, Tomas Ingvar som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorn, Anna Kersti som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmqvist, Kerstin Simone Elisabet som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för KL Bro AB är 556763-8829.