Finspångs Maskindepå AB

Östergötlands län

Information

Finspångs Maskindepå AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Finspång som är den kommunen där Finspångs Maskindepå AB finns. I Finspång så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Finspångs Maskindepå AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Finspångs Maskindepå AB har haft sedan 2007-06-28. Finspångs Maskindepå AB har funnits sedan och 2007-06-28 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Finspångs Maskindepå AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skäggebyv. 32, 612 44, Finspång men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Finspång arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Finspångs Maskindepå AB Privat, ej börsnoterat.

Finspångs Maskindepå AB har idag 556730-7086 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Finspångs Maskindepå AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med skogs- och lantbruksmaskiner samt tillbehör till dessa och därmed förenlig verksamhet.

I Finspångs Maskindepå AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Malteskog, Patrik Johannes som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Pia-Lena Kristina som är född 1976 och har titeln Suppleant, Hasselgren, Eric Peter Hilding som är född 1969 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .