Hussmo & Engström Holding AB

Östergötlands län

Information

Hussmo & Engström Holding AB är ett av många bolag som finns i Finspång. Det är nämligen den kommunen som Hussmo & Engström Holding AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hussmo & Engström Holding AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-07-30.

Hussmo & Engström Holding AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2007-04-11. Men sedan 2007-09-13 så har Hussmo & Engström Holding AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Grindv. 4, 612 44, Finspång. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hussmo & Engström Holding AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0122-10160.

Finspång arbetar för att bolag som Hussmo & Engström Holding AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hussmo & Engström Holding AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, utföra konsulttjänster inom mekanikkonstruktion och leanproduktionsprocesser samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hussmo & Engström Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hussmo & Engström Holding AB och det är följande personer, Engström, Rune Per Olof som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hussmo, Bo Christer som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäck, Yngve Sven-Arne som är född 1944 och har titeln Suppleant, Lundström, Jan Arne Tommy som är född 1952 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hussmo & Engström Holding AB är 556727-9277.