Finspongs Jaktbutik AB

Östergötlands län

Information

I Finspång finns det ett Aktiebolag som heter Finspongs Jaktbutik AB. Det finns flera bolag som liknar Finspongs Jaktbutik AB i Östergötlands län. Finspång är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2007-01-24 så har Finspongs Jaktbutik AB varit registrerat. Idag är Finspongs Jaktbutik AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Finspång.

Vill man komma i kontakt med Finspongs Jaktbutik AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Östermalmsv. 39, 612 41, Finspång. Vi ni istället prata med Finspongs Jaktbutik AB så kan ni göra det på 0122-12230.

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att bedriva jaktbutik med allt inom jakt- och friluftsutrustning. Vidare skall bolaget även bedriva försäljning av larm och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Ekelund, Nils Olof Petter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekelund, Carl Henrik Gunnar som är född 1962 och har titeln Suppleant, Ekelund, Mats Paul Magnus som är född 1958 och har titeln Suppleant, Hovlund, Per Jonas som är född 1973 och har titeln Revisor, MOTEK Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Finspongs Jaktbutik AB har 556721-6097 som sitt organisationsnummer.