HEW i Byle AB

Östergötlands län

Information

HEW i Byle AB är ett av många verksamheter som finns i Finspång. Det är nämligen den kommunen som HEW i Byle AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

HEW i Byle AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-05-31.

HEW i Byle AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2006-12-29. Men sedan 2007-05-31 så har HEW i Byle AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Byle Västergården, 643 94, Vingåker. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HEW i Byle AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5667392.

Finspång arbetar för att verksamheter som HEW i Byle AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för HEW i Byle AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet och handel med material, utrustningar samt entreprenadverksamhet inom området energetiska material samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för HEW i Byle AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Wallin, Hans Erik.

Det finns idag lite personer som är kopplade till HEW i Byle AB och det är följande personer, Wallin, Hans Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, von Hausswolff Juhlin, Bertil som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Goldén, Karl Sixten Reinhold som är född 1934 och har titeln Suppleant, Lotterberg, Per Anders Jonas som är född 1952 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för HEW i Byle AB är 556718-9195.