Mincon Sweden AB

Östergötlands län

Information

556718-2539 är organisationsnummer för bolaget Mincon Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mincon Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Finspång som är den kommunen som Mincon Sweden AB finns i.

Mincon Sweden AB har varit registrerat sedan 2006-12-20 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mincon Sweden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-15.

Mincon Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Finspång som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mincon Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Barry, Kevin Michael -Purcell, Joseph Michael

Vill ni komma i kontakt med Mincon Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3785320 eller genom brev på följande adress:
INDUSTRIVÄGEN 2, 612 44, Finspång

Bolaget skall bedriva handel med och service av bergborrnings- produkter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mincon Sweden AB och det är Barry, Kevin Michael som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Barry, Kevin Michael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Purcell, Patrick Anthony som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Purcell, Joseph Michael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Thorell, Kurt Peter som är född 1952 och har titeln Delgivningsbar person, Rundgren, Mats Jörgen som är född 1965 och har titeln RevisorRydvall, Lars Torbjörn som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,