Lasse Hoffrén Däck & Motor AB

Östergötlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva bilverkstad, försäljning av däck och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lasse Hoffrén Däck & Motor AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Finspång så är Lasse Hoffrén Däck & Motor AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Finspång arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Finspång och i Östergötlands län. Redan 2006-09-19 så skapades Lasse Hoffrén Däck & Motor AB och företaget är har F-skattsedel Lasse Hoffrén Däck & Motor AB har haft det sedan 2007-01-04.

Lasse Hoffrén Däck & Motor AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-04

556711-3823 är organisationsnummret för företaget som finns i Finspång.

Just nu är Lasse Hoffrén Däck & Motor AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Lasse Hoffrén Däck & Motor AB så går det att nå dem via telefon på 0122-15591 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lasse Hoffrén Däck & Motor AB är Hoffrén, Lars Olof Waldemar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hoffrén, Eva Birgitta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .