MAFR Service AB

Östergötlands län

Information

MAFR Service AB är ett av många verksamheter som finns i Finspång. Det är nämligen den kommunen som MAFR Service AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

MAFR Service AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-03-30.

MAFR Service AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2006-01-19. Men sedan 2006-04-06 så har MAFR Service AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Mov. 4, 612 42, Finspång. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MAFR Service AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5596710.

Finspång arbetar för att verksamheter som MAFR Service AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för MAFR Service AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom kraftgenereringsindustrin, handel med bilar och bildelar, värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för MAFR Service AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MAFR Service AB och det är följande personer, Fröbom, Matz som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Fröbom, Marie Elisabet som är född 1961 och har titeln Suppleant, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för MAFR Service AB är 556697-0710.