WL Modeshop AB

Östergötlands län

Information

Bolaget ska bedriva försäljning av modeaccessoarer samt kläder över webben samt på marknader och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för WL Modeshop AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Finspång så är WL Modeshop AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Finspång arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Finspång och i Östergötlands län. Redan 2006-01-17 så skapades WL Modeshop AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556696-8235 är organisationsnummret för företaget som finns i Finspång.

Just nu är WL Modeshop AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med WL Modeshop AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom WL Modeshop AB är Landelius, Patrik Jörgen som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Wåtz, Andreas Per som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Hasselgren, Eric Peter Hilding som är född 1969 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .