Axelhed Förarutveckling AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Finspång och Axelhed Förarutveckling AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Axelhed Förarutveckling AB är ett av dem. Statusen för Axelhed Förarutveckling AB är att Bolaget är aktivt.

Axelhed Förarutveckling AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-10-11. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Finspång där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Axelhed Förarutveckling AB ska trivas.

Axelhed Förarutveckling AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-23. I Finspång så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom förarutveckling, körkortsutbildning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Axelhed Förarutveckling AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-06.

Idag är Axelhed Förarutveckling AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Finspång.

Vill man komma i kontakt med Axelhed Förarutveckling AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0122-16160.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Axelhed Förarutveckling AB är Axelhed, Johan Gunnar Jerker som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sääf, Maria Helena som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Anna Christine som är född 1968 och har titeln Suppleant, Sääf, Sven Mikael som är född 1968 och har titeln Suppleant, Karlsson, Nils Gunnar Ove som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Axelhed Förarutveckling AB har 556687-5026 som sitt organisationsnummer.