MW Bygg & Montage i Hällestad AB

Östergötlands län

Information

556686-8468 är organisationsnummer för bolaget MW Bygg & Montage i Hällestad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MW Bygg & Montage i Hällestad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Finspång som är den kommunen som MW Bygg & Montage i Hällestad AB finns i.

MW Bygg & Montage i Hällestad AB har varit registrerat sedan 2005-10-03 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för MW Bygg & Montage i Hällestad AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

MW Bygg & Montage i Hällestad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Finspång som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MW Bygg & Montage i Hällestad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med MW Bygg & Montage i Hällestad AB så kan ni göra det på telefon genom 073-9590243 eller genom brev på följande adress:
Fållev. 11, 610 12, Hällestad

Bolaget skall utföra alla slags arbeten inom bygg såsom om-, till- och nybyggnationer och tillverkning och design inom motorcykelväsendet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MW Bygg & Montage i Hällestad AB och det är Wedebro, Mats Patrick som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiesner, Anders Olof som är född 1969 och har titeln Suppleant, Hasselgren, Eric Peter Hilding som är född 1969 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor,