Restaurang NO. 1 i Östergötland AB

Östergötlands län

Information

556683-2514 är organisationsnummer för bolaget Restaurang NO. 1 i Östergötland AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Restaurang NO. 1 i Östergötland AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Finspång som är den kommunen som Restaurang NO. 1 i Östergötland AB finns i.

Restaurang NO. 1 i Östergötland AB har varit registrerat sedan 2005-07-07 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Restaurang NO. 1 i Östergötland AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-29.

Restaurang NO. 1 i Östergötland AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Finspång som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Restaurang NO. 1 i Östergötland AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Restaurang NO. 1 i Östergötland AB så kan ni göra det på telefon genom 0122-41722 eller genom brev på följande adress:
Bergslagsv. 7, 612 30, Finspång

Bolaget skall bedriva restaurang och nattklubb samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Restaurang NO. 1 i Östergötland AB och det är Horvath, Gyula som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Nemeth, Jozsef som är född 1975 och har titeln Suppleant, Sygut, Andreas Andrzej som är född 1954 och har titeln Revisor, Anoroc Revision AB som är född och har titeln Revisor,