J Rydell Servicehandel AB

Östergötlands län

Information

J Rydell Servicehandel AB är ett av många verksamheter som finns i Finspång. Det är nämligen den kommunen som J Rydell Servicehandel AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

J Rydell Servicehandel AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-08-11.

J Rydell Servicehandel AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2005-07-05. Men sedan 2005-09-01 så har J Rydell Servicehandel AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Vallonv. 8, 612 30, Finspång. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på J Rydell Servicehandel AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0122-10264.

Finspång arbetar för att verksamheter som J Rydell Servicehandel AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för J Rydell Servicehandel AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget ska driva detaljhandel främst i form av kiosk och servicebutik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för J Rydell Servicehandel AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till J Rydell Servicehandel AB och det är följande personer, Rydell, Johan Gunnar som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydell, Lina Marie som är född 1980 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Jonsson, Håkan Andreas som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för J Rydell Servicehandel AB är 556682-9577.