Bolagsgruppen Lotorp AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Bolagsgruppen Lotorp AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Finspång här finns det många olika Aktiebolag. Bolagsgruppen Lotorp AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Finspång jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Bolagsgruppen Lotorp AB är momsregistrerat sedan2005-03-10 och har organisationsnummer 556669-0599.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-55340570 alternativt besöka eller skicka post till Bolagsgruppen Lotorp AB på följande adress Midskogsgränd 11, 115 43, Stockholm.

Bolagsgruppen Lotorp AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-03-10.

I Bolagsgruppen Lotorp AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Harting, Anders Holger Theo som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Harting, Lisa Maria som är född 1970 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska förvärva och förvalta småföretag samt idka därmed förenlig verksamhet.