Lotorp Holding AB

Östergötlands län

Information

556668-7843 är organisationsnummer för företaget Lotorp Holding AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lotorp Holding AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Finspång som är den kommunen som Lotorp Holding AB finns i.

Lotorp Holding AB har varit registrerat sedan 2004-10-20 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-01-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lotorp Holding AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-01-20.

Lotorp Holding AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Finspång som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lotorp Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Lotorp Holding AB så kan ni göra det på telefon genom 08-55340570 eller genom brev på följande adress:
Midskogsgränd 11, 115 43, Stockholm

Bolaget skall förvärva och förvalta småföretag samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lotorp Holding AB och det är Nermark, Måns Wicktor som är född 1968 och har titeln VD, Nermark, Måns Wicktor som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Cederlund, Nils Johan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Harting, Anders Holger Theo som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Harting, Lisa Maria som är född 1970 och har titeln Suppleant, Hedbäck, Johan Evald som är född 1959 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor,