AutSyde AB

Östergötlands län

Information

AutSyde AB är ett av många företag som finns i Finspång. Det är nämligen den kommunen som AutSyde AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

AutSyde AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-09-30.

AutSyde AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2004-09-03. Men sedan 2004-09-30 så har AutSyde AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Sprängstensg. 1 C, 603 79, Norrköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AutSyde AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0122-60160.

Finspång arbetar för att företag som AutSyde AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AutSyde AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget ska bedriva konsultation och utförande av tjänster inom automation, styrsystemdesign och konstruktion. Programmering av industriella styrsystem. Systemutveckling, programmering och implementering av informationssystem och industriella IT-system. Service inom tungprocessindustrin mm. Innovationsverksamhet inom ovanstående branscher. Uthyrning inom båtbranschen. Köp och försäljning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet. Vidare ska bolaget bedriva handel med värdepapper.

Firmatecknare för AutSyde AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AutSyde AB och det är följande personer, Andersson, Tommy Robert som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karl Mathias som är född 1972 och har titeln Suppleant, Hovlund, Per Jonas som är född 1973 och har titeln Revisor, MOTEK Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för AutSyde AB är 556665-8117.