Finspångs Trädgårdsskötsel AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Finspång och Finspångs Trädgårdsskötsel AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Finspångs Trädgårdsskötsel AB är ett av dem. Statusen för Finspångs Trädgårdsskötsel AB är att Bolaget är aktivt.

Finspångs Trädgårdsskötsel AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-07-30. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Finspång där bolaget finns i jobbar för att bolag som Finspångs Trädgårdsskötsel AB ska trivas.

Finspångs Trädgårdsskötsel AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-16. I Finspång så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva trädgårdsskötsel samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Finspångs Trädgårdsskötsel AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-16.

Idag är Finspångs Trädgårdsskötsel AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Finspång.

Vill man komma i kontakt med Finspångs Trädgårdsskötsel AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5122493.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Finspångs Trädgårdsskötsel AB är Malmlöv, Martin Anders som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Nils Ove som är född 1940 och har titeln Suppleant, Hasselgren, Eric Peter Hilding som är född 1969 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Finspångs Trädgårdsskötsel AB har 556664-4786 som sitt organisationsnummer.