Finspång Matmarknad AB (Ica Supermarket)

Östergötlands län

Information

I Finspång finns det ett Aktiebolag som heter Finspång Matmarknad AB (Ica Supermarket). Det finns flera företag som liknar Finspång Matmarknad AB (Ica Supermarket) i Östergötlands län. Finspång är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Finspång Matmarknad AB (Ica Supermarket) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-09-30 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 2004-04-23 så har Finspång Matmarknad AB (Ica Supermarket) varit registrerat och sedan 2004-09-30 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Finspång Matmarknad AB (Ica Supermarket) Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Finspång.

Vill man komma i kontakt med Finspång Matmarknad AB (Ica Supermarket) så kan man gör det genom att posta ett brev till Bergslagsv. 9, 612 30, Finspång. Vi ni istället prata med Finspång Matmarknad AB (Ica Supermarket) så kan ni göra det på 0122-16060.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att detaljhandels- rörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Axelsson, Mats Bertil som är född 1974 och har titeln VD, Axelsson, Mats Bertil som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sofie Margaretha Madelen som är född 1977 och har titeln Suppleant, Svensson, Björn Mikael Jan som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Finspång Matmarknad AB (Ica Supermarket) har 556661-1298 som sitt organisationsnummer.