Elgruppen i Finspång AB

Östergötlands län

Information

Elgruppen i Finspång AB är ett av många verksamheter som finns i Finspång. Det är nämligen den kommunen som Elgruppen i Finspång AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Elgruppen i Finspång AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-04-29.

Elgruppen i Finspång AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2004-04-07. Men sedan 2004-04-29 så har Elgruppen i Finspång AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Falla Solhem, 612 93, Finspång. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Elgruppen i Finspång AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6056957.

Finspång arbetar för att verksamheter som Elgruppen i Finspång AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Elgruppen i Finspång AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall utföra elektriska installationer, driva handel med elektriska varor samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Elgruppen i Finspång AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Elgruppen i Finspång AB och det är följande personer, Wikman, Mats Magnus som är född 1968 och har titeln VD, Göransson, Lars Olle som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikman, Mats Magnus som är född 1968 och har titeln Suppleant, Rundgren, Mats Jörgen som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Elgruppen i Finspång AB är 556659-5574.