Lissman Consulting AB

Östergötlands län

Information

556657-1807 är organisationsnummer för verksamheten Lissman Consulting AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lissman Consulting AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Finspång som är den kommunen som Lissman Consulting AB finns i.

Lissman Consulting AB har varit registrerat sedan 2004-03-05 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-04-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lissman Consulting AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-09.

Lissman Consulting AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Finspång som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lissman Consulting AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Lissman Consulting AB så kan ni göra det på telefon genom 0122-12390 eller genom brev på följande adress:
Bergslagsv. 12 A, 612 30, Finspång

Föremålet för bolagets verksamhet är konsultverksamhet avseende marknadsföring och projektledning inom mekanisk verkstadsindustri och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lissman Consulting AB och det är Lissman, Björn Olof som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Lissman, Karin Elisabet som är född 1944 och har titeln Suppleant, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Martinsson, Leif Håkan som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor,