Reklam i Tryck Finspång AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Finspång och Reklam i Tryck Finspång AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Reklam i Tryck Finspång AB är ett av dem. Statusen för Reklam i Tryck Finspång AB är att Bolaget är aktivt.

Reklam i Tryck Finspång AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-01-05. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Finspång där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Reklam i Tryck Finspång AB ska trivas.

Reklam i Tryck Finspång AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-19. I Finspång så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tryckeriverksamhet samt försäljning av promotionsaker, fastighetsskötsel samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Reklam i Tryck Finspång AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-19.

Idag är Reklam i Tryck Finspång AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Finspång.

Vill man komma i kontakt med Reklam i Tryck Finspång AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0122-19995.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Reklam i Tryck Finspång AB är Eriksson, Gun Inger Elisabeth som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Per Erik Gunnar som är född 1942 och har titeln Suppleant, Hasselgren, Eric Peter Hilding som är född 1969 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Reklam i Tryck Finspång AB har 556653-4631 som sitt organisationsnummer.