Finérs Förvaltning AB

Östergötlands län

Information

Finérs Förvaltning AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Finspång som är den kommunen där Finérs Förvaltning AB finns. I Finspång så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Finérs Förvaltning AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Finérs Förvaltning AB har haft sedan 2005-08-01. Finérs Förvaltning AB har funnits sedan och 2005-08-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Finérs Förvaltning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skäggebyv. 45, 612 44, Finspång men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0122-10170.

Finspång arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Finérs Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat.

Finérs Förvaltning AB har idag 556648-2633 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Finérs Förvaltning AB

Bolaget skall bedriva försäljning samt installation av luftbehandling, luftrening, befuktning, elinstallationer, projektering av ventilationssystem ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Finérs Förvaltning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Finér, Johan Lennart som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Gullan Elisabet som är född 1950 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Olof Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, Cityrevisorerna i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor, .