Östgöta Släp & Transport AB

Östergötlands län

Information

556645-2529 är organisationsnummer för företaget Östgöta Släp & Transport AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Östgöta Släp & Transport AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Finspång som är den kommunen som Östgöta Släp & Transport AB finns i.

Östgöta Släp & Transport AB har varit registrerat sedan 2003-07-01 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Östgöta Släp & Transport AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-21.

Östgöta Släp & Transport AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Finspång som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Östgöta Släp & Transport AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Östgöta Släp & Transport AB så kan ni göra det på telefon genom 0122-13338 eller genom brev på följande adress:
Rävuddsv. 3, 612 91, Finspång

Bolaget skall bedriva försäljning, import och ombyggnad av släpvagnar och fordon samt åkeriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Östgöta Släp & Transport AB och det är Lundberg, Krister Rune Stefan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Ingrid Kristina som är född 1956 och har titeln Suppleant, Rundgren, Mats Jörgen som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,