Borggårds Kraft AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva produktion och försäljning av vattenbaserad elkraft, äga och förvalta fast egendom samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Borggårds Kraft AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Finspång så är Borggårds Kraft AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Finspång arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Finspång och i Östergötlands län. Redan 2003-06-06 så skapades Borggårds Kraft AB och företaget är har F-skattsedel Borggårds Kraft AB har haft det sedan 2003-09-04.

Borggårds Kraft AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-09-04

556645-0101 är organisationsnummret för företaget som finns i Finspång.

Just nu är Borggårds Kraft AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Borggårds Kraft AB så går det att nå dem via telefon på 0122-50301 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Borggårds Kraft AB är Eklöf, Sten Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Enarsdotter Eklöf, Anna Gunilla som är född 1944 och har titeln Suppleant, Holmqvist, Kerstin Simone Elisabet som är född 1950 och har titeln Revisor, Bidenäs, Kjell Arne som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .