Royal Herr i Finspång AB

Östergötlands län

Information

556644-5572 är organisationsnummer för verksamheten Royal Herr i Finspång AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Royal Herr i Finspång AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Finspång som är den kommunen som Royal Herr i Finspång AB finns i.

Royal Herr i Finspång AB har varit registrerat sedan 2003-06-17 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Royal Herr i Finspång AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-09-04.

Royal Herr i Finspång AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Finspång som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Royal Herr i Finspång AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Royal Herr i Finspång AB så kan ni göra det på telefon genom 073-0547169 eller genom brev på följande adress:
Kalkugnsv. 1, 612 30, Finspång

Bolaget skall bedriva handel inom dam- och herrkonfektion samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Royal Herr i Finspång AB och det är Brungs, Myung Fredrik Günter som är född 1974 och har titeln VD, Brungs, Myung Fredrik Günter som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Brungs, Jenny Maria som är född 1973 och har titeln Suppleant, Rundgren, Mats Jörgen som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,