Curt Nicolin Gymnasiet AB

Östergötlands län

Information

556643-1044 är organisationsnummer för bolaget Curt Nicolin Gymnasiet AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Curt Nicolin Gymnasiet AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Finspång som är den kommunen som Curt Nicolin Gymnasiet AB finns i.

Curt Nicolin Gymnasiet AB har varit registrerat sedan 2003-04-04 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-09-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Curt Nicolin Gymnasiet AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-09-25.

Curt Nicolin Gymnasiet AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Finspång som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Curt Nicolin Gymnasiet AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Curt Nicolin Gymnasiet AB så kan ni göra det på telefon genom 0122-81000 eller genom brev på följande adress:
Norrmalmsv. 3, 612 41, Finspång

Bolaget skall till föremål för sin verksamhet ha: -Att tillhandahålla utbildning inom det industritekniska området -Att med modern pedagogik och metodik erbjuda en kvalificerad utbildning. -Att efter avslutad utbildning skapat goda förutsättningar för elevernas inträde på den nationella och internationella arbetsmarknaden, eller för fortsatta studier. -Att verka för en utveckling av den industritekniska utbildningen i regionen.

Det finns olika personer som har en koppling med Curt Nicolin Gymnasiet AB och det är Schenström, Magnus Ivan som är född 1961 och har titeln Extern VD, Rosander, Mats Erik Ingemar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hagstedt, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Härnbro, Anders Sigvard som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Lars Inge som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Sune Göran Torbjörn som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamotLavrot, Denny Allan som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Rangefelt, Ann-Britt Agneta E som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Greek, Jan-Olof som är född 1957 och har titeln SuppleantKarlsson, Jessica Inger Anita som är född 1982 och har titeln SuppleantKarlström, Hans Lennart som är född 1951 och har titeln SuppleantStrömberg, Britt Eva Maria som är född 1962 och har titeln SuppleantThorn, Christer som är född 1954 och har titeln SuppleantRundgren, Mats Jörgen som är född 1965 och har titeln RevisorFältström, Sven Hakon Axel som är född 1940 och har titeln LekmannarevisorEriksson, Stig John Ove som är född 1940 och har titeln LekmannarevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor