Torbjörn Sjöholm AB

Östergötlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning och försäljningsuppdrag av telefonabonnemang, dagligvaror, barnkläder och leksaker. Hästuppfödning, tävlingsverksamhet, förmedling, hingsthållning försäljning hästfoder. Konsultverksamhet inom marknadsföring. Bolaget ska även bedriva handel med fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Torbjörn Sjöholm AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Finspång så är Torbjörn Sjöholm AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Finspång arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Finspång och i Östergötlands län. Redan 2002-12-02 så skapades Torbjörn Sjöholm AB och verksamheten är har F-skattsedel Torbjörn Sjöholm AB har haft det sedan 2003-01-23.

Torbjörn Sjöholm AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-01-23

556636-8071 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Finspång.

Just nu är Torbjörn Sjöholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Torbjörn Sjöholm AB så går det att nå dem via telefon på 073-6501479 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Torbjörn Sjöholm AB är Sjöholm, Erik Friden Torbjörn som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hillius, Angela Diana som är född 1976 och har titeln Suppleant, Hasselgren, Eric Peter Hilding som är född 1969 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .