BMJ Slip & Transport AB

Östergötlands län

Information

BMJ Slip & Transport AB är ett av många verksamheter som finns i Finspång. Det är nämligen den kommunen som BMJ Slip & Transport AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

BMJ Slip & Transport AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-08-05.

BMJ Slip & Transport AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2002-03-07. Men sedan 2002-08-05 så har BMJ Slip & Transport AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ringtorpsv. 10 B, 612 93, Finspång. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BMJ Slip & Transport AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0122-60044.

Finspång arbetar för att verksamheter som BMJ Slip & Transport AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för BMJ Slip & Transport AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva persontransporter, slipningar av verktyg, musikunderhållning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för BMJ Slip & Transport AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BMJ Slip & Transport AB och det är följande personer, Johansson, Carl Otto Andreas som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kurt Anders som är född 1952 och har titeln Suppleant, Hasselgren, Eric Peter Hilding som är född 1969 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för BMJ Slip & Transport AB är 556623-8308.