JMR-Entreprenad AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Finspång och JMR-Entreprenad AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och JMR-Entreprenad AB är ett av dem. Statusen för JMR-Entreprenad AB är att Bolaget är aktivt.

JMR-Entreprenad AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-12-10. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Finspång där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som JMR-Entreprenad AB ska trivas.

JMR-Entreprenad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-24. I Finspång så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva grävmaskinsarbeten inom anläggningsbranschen inklusive renovering och kamerainspektion av rörledningar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JMR-Entreprenad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-24.

Idag är JMR-Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Finspång.

Vill man komma i kontakt med JMR-Entreprenad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0122-25200.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med JMR-Entreprenad AB är Raninen, Juha Mikael som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Lars Axel Håkan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Raninen, Timo Uolevi som är född 1970 och har titeln Suppleant, Rundgren, Mats Jörgen som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

JMR-Entreprenad AB har 556619-6423 som sitt organisationsnummer.