Hälsobutiken i Finspång AB

Östergötlands län

Information

556618-1516 är organisationsnummer för bolaget Hälsobutiken i Finspång AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hälsobutiken i Finspång AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Finspång som är den kommunen som Hälsobutiken i Finspång AB finns i.

Hälsobutiken i Finspång AB har varit registrerat sedan 2001-11-19 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-01-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hälsobutiken i Finspång AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-01-07.

Hälsobutiken i Finspång AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Finspång som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hälsobutiken i Finspång AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Hälsobutiken i Finspång AB så kan ni göra det på telefon genom 0122-12244 eller genom brev på följande adress:
Oppgårdsv. 22, 612 38, Finspång

Bolaget skall bedriva försäljning av hälsoprodukter samt utföra konsulttjänster och utbildning inom hälsokostområdet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hälsobutiken i Finspång AB och det är Stenberg, Katarina Anna Maria som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenberg, Tomas Christer som är född 1960 och har titeln Suppleant, Hasselgren, Eric Peter Hilding som är född 1969 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor,