Rejmyre of Sweden AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning av belysningsarmaturer samt bedriva värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rejmyre of Sweden AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Finspång så är Rejmyre of Sweden AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Finspång arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Finspång och i Östergötlands län. Redan 2001-10-01 så skapades Rejmyre of Sweden AB och bolaget är har F-skattsedel Rejmyre of Sweden AB har haft det sedan 2001-11-12.

Rejmyre of Sweden AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-11-12

556616-6582 är organisationsnummret för bolaget som finns i Finspång.

Just nu är Rejmyre of Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Rejmyre of Sweden AB så går det att nå dem via telefon på 011-87020 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rejmyre of Sweden AB är Sievers Eriksson, Mary Gunilla som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Leif Ove Lennart som är född 1952 och har titeln Suppleant, Olin, Klas Peter som är född 1956 och har titeln Revisor, Revisor Peter Olin AB som är född och har titeln Revisor, .