Jotec AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Finspång och Jotec AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Jotec AB är ett av dem. Statusen för Jotec AB är att Bolaget är aktivt.

Jotec AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-04-23. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Finspång där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Jotec AB ska trivas.

Jotec AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-05. I Finspång så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, konstruktion och underhåll inom värme och kyla samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jotec AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-05.

Idag är Jotec AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Finspång.

Vill man komma i kontakt med Jotec AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0122-60175.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Jotec AB är Johansson, Sven Åke Bertil som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kerstin Britt-Marie som är född 1946 och har titeln Suppleant, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Jotec AB har 556609-4123 som sitt organisationsnummer.