Sweltec/Svensk Elteknik AB

Östergötlands län

Information

Sweltec/Svensk Elteknik AB är ett av många verksamheter som finns i Finspång. Det är nämligen den kommunen som Sweltec/Svensk Elteknik AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Sweltec/Svensk Elteknik AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-03-29.

Sweltec/Svensk Elteknik AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2001-02-20. Men sedan 2001-03-29 så har Sweltec/Svensk Elteknik AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Folkströmsv. 4 A, 610 11, Grytgöl. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sweltec/Svensk Elteknik AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2383957.

Finspång arbetar för att verksamheter som Sweltec/Svensk Elteknik AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sweltec/Svensk Elteknik AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget ska bedriva elinstallationer inom hissar, rulltrappor, larm, kameraövervakning, övervakningssystem, antenner, åskledare, elektriska värmesystem, frakt, affärsverksamhet, industrier, offentliga byggnader, datasystem, bredband. Om- och nybyggnationer av små hus, hyreshus, industrier samt företagslokaler samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sweltec/Svensk Elteknik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sweltec/Svensk Elteknik AB och det är följande personer, Boström, Ulf Karl Anders som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Boström, Jan-Erik som är född 1953 och har titeln Suppleant, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sweltec/Svensk Elteknik AB är 556606-6162.