Bergslagsblomster AB

Östergötlands län

Information

Bergslagsblomster AB är ett av många företag som finns i Finspång. Det är nämligen den kommunen som Bergslagsblomster AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bergslagsblomster AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-01-29.

Bergslagsblomster AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2000-11-28. Men sedan 2001-01-29 så har Bergslagsblomster AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bergslagsv. 45 A, 612 36, Finspång. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bergslagsblomster AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0122-10085.

Finspång arbetar för att företag som Bergslagsblomster AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bergslagsblomster AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva blomsteraffär och därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget bedriva handel och förvaltning av värdepapper.

Firmatecknare för Bergslagsblomster AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bergslagsblomster AB och det är följande personer, Leonardzon, Inga-Lill Åsa Catrina som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Klas Göran Axel som är född 1950 och har titeln Suppleant, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bergslagsblomster AB är 556600-8180.