GW Taxi Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Finspång och GW Taxi Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och GW Taxi Aktiebolag är ett av dem. Statusen för GW Taxi Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

GW Taxi Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2000-05-22. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Finspång där bolaget finns i jobbar för att bolag som GW Taxi Aktiebolag ska trivas.

GW Taxi Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-06-01. I Finspång så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva taxirörelse med persontransport och budverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att GW Taxi Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-06-01.

Idag är GW Taxi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Finspång.

Vill man komma i kontakt med GW Taxi Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0122-16232.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med GW Taxi Aktiebolag är Wosol, Gerhard Josef som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiesner, Anders Olof som är född 1969 och har titeln Suppleant, Hasselgren, Eric Peter Hilding som är född 1969 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

GW Taxi Aktiebolag har 556591-0063 som sitt organisationsnummer.