Östergötlands Skogsvårdstjänst Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Finspång och Östergötlands Skogsvårdstjänst Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Östergötlands Skogsvårdstjänst Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Östergötlands Skogsvårdstjänst Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Östergötlands Skogsvårdstjänst Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2000-03-20. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Finspång där företaget finns i jobbar för att företag som Östergötlands Skogsvårdstjänst Aktiebolag ska trivas.

Östergötlands Skogsvårdstjänst Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-15. I Finspång så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva skogsvårdsverksamhet, skogsavverkning, sågverk, handel med skogsprodukter såsom ved, timmer, massaved samt sågade och hyvlade trävaror, upprättande av skogsbruksplaner, fastighetsförvaltning och fastighetsvärderingsuppdrag samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Östergötlands Skogsvårdstjänst Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-15.

Idag är Östergötlands Skogsvårdstjänst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Finspång.

Vill man komma i kontakt med Östergötlands Skogsvårdstjänst Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0122-50279.

Firman tecknas var för sig av -Rising, Anders Gustav Lennart -Rising, Eva Anette Margaretha.

De som är på något sätt har med Östergötlands Skogsvårdstjänst Aktiebolag är Rising, Anders Gustav Lennart som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rising, Eva Anette Margaretha som är född 1969 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Olof Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, Cityrevisorerna i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor, .

Östergötlands Skogsvårdstjänst Aktiebolag har 556588-0472 som sitt organisationsnummer.