Hällesta Buss Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva persontransport och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hällesta Buss Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Finspång så är Hällesta Buss Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Finspång arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Finspång och i Östergötlands län. Redan 1999-12-09 så skapades Hällesta Buss Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Hällesta Buss Aktiebolag har haft det sedan 2000-01-20.

Hällesta Buss Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-01-20

556579-8682 är organisationsnummret för företaget som finns i Finspång.

Just nu är Hällesta Buss Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Hällesta Buss Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0122-50592 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Inger Yvonne -Johansson, Anders Göran

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hällesta Buss Aktiebolag är Johansson, Anders Göran som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Inger Yvonne som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Mats Göran som är född 1975 och har titeln Suppleant, Johansson, Per Anders som är född 1981 och har titeln Suppleant, Karlsson, Göran Harry som är född 1949 och har titeln Suppleant, Sandberg, Sten Åke Ingemar som är född 1950 och har titeln RevisorNilsson, Nils Olof Torgny som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor, Cityrevisorerna i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor.