Strömbergs Buskröjning Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Strömbergs Buskröjning Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Finspång här finns det många olika Aktiebolag. Strömbergs Buskröjning Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Finspång jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Strömbergs Buskröjning Aktiebolag är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556578-6786.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-6536188 alternativt besöka eller skicka post till Strömbergs Buskröjning Aktiebolag på följande adress Flasbjörke, 612 95, Finspång.

Strömbergs Buskröjning Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Strömbergs Buskröjning Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Strömberg, Lilian Anne-Charlotte som är född 1956 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom skogsnäringen och bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.