WiZet Energi AB

Östergötlands län

Information

556577-8288 är organisationsnummer för företaget WiZet Energi AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som WiZet Energi AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Finspång som är den kommunen som WiZet Energi AB finns i.

WiZet Energi AB har varit registrerat sedan 1999-10-20 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-03-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för WiZet Energi AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-03-27.

WiZet Energi AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Finspång som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för WiZet Energi AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med WiZet Energi AB så kan ni göra det på telefon genom 011-159680 eller genom brev på följande adress:
Sjötullsg. 9, 602 28, Norrköping

Bolaget skall bedriva import och försäljning av biobränsle och förbränningsutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med WiZet Energi AB och det är Vilander, Conny Sören som är född 1943 och har titeln VD, Vilander, Conny Sören som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Håkan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Flessner, Dirk som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lundström, Jan Arne Tommy som är född 1952 och har titeln Revisor, Andersson, Per-Olof som är född 1950 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,