Finspångs Bilservice AB

Östergötlands län

Information

556574-1575 är organisationsnummer för bolaget Finspångs Bilservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Finspångs Bilservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Finspång som är den kommunen som Finspångs Bilservice AB finns i.

Finspångs Bilservice AB har varit registrerat sedan 1999-08-23 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Finspångs Bilservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Finspångs Bilservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Finspång som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Finspångs Bilservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Grüttner, Ingegerd Kristina -Norum Andersson, Doris Zenita

Vill ni komma i kontakt med Finspångs Bilservice AB så kan ni göra det på telefon genom 0122-16407 eller genom brev på följande adress:
Granv. 56, 612 36, Finspång

Bolaget skall bedriva bilverkstad, handel med värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Finspångs Bilservice AB och det är Grüttner, Ingegerd Kristina som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Norum Andersson, Doris Zenita som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Olov Veine som är född 1944 och har titeln Suppleant, Hovlund, Per Jonas som är född 1973 och har titeln Revisor, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, MOTEK Revision AB som är född och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor,