Bertans Allrep. Service & Tillverkning AB

Östergötlands län

Information

Bertans Allrep. Service & Tillverkning AB är en verksamhet som finns i Finspång. I Bertans Allrep. Service & Tillverkning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olofsson, Bert-Ove som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Steén, Chanette Margaretha som är född 1966 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, Två Revisorer i Norrköping Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bertans Allrep. Service & Tillverkning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bertans Allrep. Service & Tillverkning AB på telefon 011-87693.

Bolaget skall bedriva reparation, ombyggnad och tillverkning av entreprenadmaskiner samt övriga fordon, Tävlingsverksamhet inom motorsport, ävensom äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bertans Allrep. Service & Tillverkning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bertans Allrep. Service & Tillverkning AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Finspång arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bertans Allrep. Service & Tillverkning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Bertans Allrep. Service & Tillverkning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bertans Allrep. Service & Tillverkning AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bertans Allrep. Service & Tillverkning AB har 556571-0166 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.