Slättaröds Jordbruks AB

Östergötlands län

Information

556565-5056 är organisationsnummer för företaget Slättaröds Jordbruks AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Slättaröds Jordbruks AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Finspång som är den kommunen som Slättaröds Jordbruks AB finns i.

Slättaröds Jordbruks AB har varit registrerat sedan 1999-02-09 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Slättaröds Jordbruks AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Slättaröds Jordbruks AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Finspång som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Slättaröds Jordbruks AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Göran Bertil -Karlsson, Maud Signe

Vill ni komma i kontakt med Slättaröds Jordbruks AB så kan ni göra det på telefon genom 0122-16020 eller genom brev på följande adress:
Norrköpingsv. 38, 605 80, Svärtinge

Bolaget skall bedriva jord- och skogsbruk samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Slättaröds Jordbruks AB och det är Karlsson, Göran Bertil som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Maud Signe som är född 1950 och har titeln Suppleant, Rundgren, Mats Jörgen som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,