Finspångs Lackcenter AB

Östergötlands län

Information

Finspångs Lackcenter AB är ett företag som finns i Finspång. I Finspångs Lackcenter AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hansson, Anders Peter som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Anders Magnus som är född 1965 och har titeln Suppleant, Rundgren, Mats Jörgen som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Finspångs Lackcenter AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Finspångs Lackcenter AB på telefon 0122-12900.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att äga och förvalta fastigheter, bedriva industriell verksamhet såsom billackering och därmed förenlig verksamhet. Jordbruk med köp, försäljning och uppfödning av nötkreatur, häst och hund. Entreprenadverksamhet inom gräv och anläggning samt handel med värdepapper.

Idag är Finspångs Lackcenter AB av bolagstypen Aktiebolag.

Finspångs Lackcenter AB är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Finspång arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Finspångs Lackcenter AB innehar ej F-skattsedel och Finspångs Lackcenter AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-07-30.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Finspångs Lackcenter AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Finspångs Lackcenter AB har 556558-5659 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.